Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:14

حلقه های فلفل و تخم‌‌مرغ

حلقه های فلفل و تخم‌‌مرغ

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

فلفل دلمه‌ای سبز 1 عدد درشت

 

تخم‌‌مرغ 2 عدد

 

آب 2 قاشق سوپخوری

 

گوجه‌فرنگی حلقه‌ای خرد كرده 1 عدد درشت

 

برگ اسفناج خرد كرده 100 گرم

 

پنیر سفید خرد كرده 120 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

از فلفل دلمه‌ای 2 حلقه به ضخامت 2/5 سانتیمتر ببرید. تخم‌مرغ‌ها و آب را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید. حالا حلقه‌های فلفل دلمه‌ای را در تابه‌ی مناسبی بچینید و روی هر كدام، قدری روغن زیتون بپاشید.

سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و وسط دایره‌های فلفل دلمه‌ای، یك حلقه گوجه‌فرنگی بگذارید. حالا یك‌سوم از تخم‌مرغ همزده را درون فلفل‌ها بریزید و مراقب باشید كه تخم‌مرغ، فقط كف فلفل‌ها را بپوشانید.

اكنون صبر كنید تا تخم‌مرغ ببندد. حالا فلفل‌ها را درون سینی دارای كاغذ روغنی بچینید و نیمی از باقیمانده‌ی تخم‌مرغ را درون فلفل‌ها بریزید.

سپس نیمی از اسفناج و نیمی از پنیر را داخل دایره‌های فلفل قرار دهید و باقیمانده‌ی تخم‌مرغ را به آن بیفزائید.

اینك باقیمانده‌ی پنیر و اسفناج را روی مواد بریزید و اندكی نمك و فلفل بپاشید.

آن‌گاه سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 120درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و حلقه‌های فلفل و تخم‌مرغ را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، بپزید.

یادآوری: بهتر است از تابه چدنی با كفه‌ی سنگین استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیحلقه های فلفل و تخم‌‌مرغآشپزی با تخم مرغآشپزی با فلفلغذا با تخم مرغغذا با فلفلآشپزی در فر تعداد بازديد: 1379 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است