Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:31

کروکت تند اسفناج

کروکت تند اسفناج

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون دو و نیم قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 1 قاشق چایخوری

 

اسفناج ریز خرد كرده 4 پیمانه

 

آرد 3 قاشق سوپخوری

 

شیر 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

 

پرك فلفل قرمز (چیلی خشك خرد كرده) 1 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

شكر یك دوم قاشق چایخوری

 

پنیر موزارلای رنده كرده 60 گرم

 

آرد (اضافی) 3 قاشق سوپخوری

 

آب 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 

آرد برای غلتاندن كروكت‌ها  یك چهارم پیمانه

 

خرده نان یك و نیم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 

یك قاشق چایخوری از روغن را در تابه مناسبی بریزید و سیر را در آن تفت دهید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و تفت دهید. حالا اسفناج را از تابه درآورید و باقیمانده روغن را در تابه بریزید.

آرد را بیفزائید و تفت دهید. سپس شیر را كم‌كم افزوده و مواد را پیوسته هم بزنید تا سس غلیظی به‌دست آید. اكنون اسفناج، چیلی، نمك، شكر و پنیر را درون این سس بریزید و مخلوط كنید.

اکنون صبر كنید تا سس غلیظ‌تر شود و بعد تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا مواد كاملا خنك شود. حالا هربار قدری از مخلوط اسفناج بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی بچینید.

اینک کروکت‌ها را به مدت تقریبی یك ساعت، در یخچال نگه دارید. سپس آرد (اضافی) را در آب حل كنید و كروكت را ابتدا در آرد و سپس در آرد حلكرده در آب و بعد در خرده نان بغلتانید.

حالا کروکت‌ها را در سینی بچینید و 30 دقیقه دیگر در یخچال نگه دارید. آن‌گاه كروكت‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید. 

 

برچسب ها: کروکت تند اسفناجکراکت اسفناجکروکت تندکروکت اسفناجانواع کروکت تعداد بازديد: 1886 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است