Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 آبان 1396 - 07:42

پلو گوجه‌فرنگی اسپانیائی

پلو گوجه‌فرنگی اسپانیائی

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

سیر ورقه‌ای خرد كرده 4 حبه

 

برنج 450 گرم (3 پیمانه)

 

آب 6 پیمانه (یك‌ونیم لیتر)

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ سس گوجه‌فرنگی

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گوجه‌فرنگی پوره كرده 4 عدد متوسط

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

ارگانو 1 پینچ

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – فاطمه درویش

 

روغن زیتون را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. سیر را بیفزائید و تفت دهید. آن‌گاه برنج را افزوده و 2-3 دقیقه، آن را تفت دهید. حالا آب و نمك را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.

 سپس مخلوط برنج و سیر را درون آب‌جوش بریزید و بگذارید بپزد و آبش كشیده شود. اكنون تخم‌مرغ‌ها را نیمرو كنید، پلو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با سس گوجه‌فرنگی، نیمرو و برگ‌های نعنا بیارائید.

روش تهیه‌ سس گوجه‌فرنگی: روغن زیتون را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید. پیاز و نمك را بیفزائید و 8-10 دقیقه، روی حرارت ملایم تفت دهید. حالا پوره‌ گوجه‌فرنگی و شكر را بیفزائید و 8-10 دقیقه، سس را بپزید. سپس ارگانو را درون سس بریزید و آن را از روی اجاق بردارید.

 

برچسب ها: پلوانواع پلوطرز تهیه پلوغذاهای اسپانیاییمواد لازم پلو گوچهپلو با گوجه تعداد بازديد: 364 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است