Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:08

كوكوی ترد و تند میگو

كوكوی ترد و تند میگو

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 پیازچه خرد كرده 4 ساقه

 

كرفس ریز خرد كرده 1 ساقه

 

سیر له كرده 1 حبه

 

ذرت پخته 130 گرم

 

فلفل دلمه‌ای ریز خرد كرده 1 عدد متوسط

 

تخم مرغ 2 عدد

 

ادویه گرام‌ماسالا یك دوم قاشق چایخوری

 

میگوی پاك كرده 100 گرم

 

فلفل قرمز تند (چیلی)، خرد كرده 2 عدد

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

بیكینگ پودر 2 قاشق چایخوری

 

روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس:

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

شكر قهوه‌ای 3 قاشق چایخوری

 

آب 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 

سس سویا یك و یك دوم قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

پیازچه، كرفس، سیر، ذرت و فلفل دلمه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، ادویه گرام‌ماسالا، میگو و چیلی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مخلوط نرمی حاصل شود.

حالا این مخلوط را همراه با آرد و بیكینگ‌پودر، به مخلوط سبزیجات بیفزائید و هم بزنید. سپس هربار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و در روغن داغ سرخ كنید.

حالا كوكو را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.

روش تهیه سس: آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه شكر را بیفزائید و هم بزنید تا شكر حل شود. حالا آب را كم‌كم افزوده و پیوسته سس را هم بزنید تا غلیظ شود.

سپس سس سویا را افزوده و سس را از روی حرارت بردارید.   

 

برچسب ها: انواع کوکوكوكوی ترد و تند میگوکوکوی ترد میگوکوکوی تند میگوکوکوی میگو تعداد بازديد: 1154 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است