Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:30

پاستا کاپوناتا

پاستا  کاپوناتا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن به میزان لازم

بادمجان خلالی خرد کرده 1 عدد

کدو سبز خلالی خرد کرده 1 عدد

پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد

سیر له کرده   2 حبه

نمک و فلفل   به میزان لازم

قارچ خرد کرده و تفت داده  10 عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی   1 عدد

پودر آویشن   1 قاشق چایخوری

پودر پاپریکا یک‌دوم قاشق چایخوری

کلم براکلی خرد کرده  100 گرم

شیر نارگیل یک‌دوم پیمانه

خامۀ صبحانه 100   گرم

پنیر پارمسان   2 قاشق سوپخوری

پاستا پنه  پخته  شده  200 گرم

آشپزباشی - معصومه فلاح

در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.آن‌گاه بادمجان و کدو را  اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.

سپس پیاز را در تابۀ روغن بریزید و صبر کنید تا پیاز سبک و طلائی شود.حالا سیر،نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

قارچ، فلفل دلمه‌ای،پودر آویشن و پودر پاپریکا را نیز افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

در آخر کدو، بادمجان و کلم براکلی را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

اکنون شیر نارگیل، خامه و نصف پنیر پارمسان را مخلوط کنید تا یکدست شود و این سس را به سبزیجات تفت داده اضافه کنید و هم بزنید.

اینک سس آماده کرده را به پاستا بیفزائید و خوب هم بزنید و پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و باقیماندۀ پنیر را روی پاستا بریزید و غذا را سرو نمایید.

برچسب ها: آشپزی مللروش تهیه انواع پاستاانواع پاستاآشپزباشیمعصومه فلاحیپاستا کاپوناتامواد لازم برای تهیه پاستا کاپوناتا تعداد بازديد: 1022 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است