Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 12 اسفند 1402 - 17:42

پاکورا

پاکورا

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد سفید یک چهارم پیمانه

 

آرد نخود سه چهارم پیمانه

 

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

نمک به میزان لازم

 

زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری

 

آب 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

 

پیاز ریز خرد کرده  2 عدد درشت

 

فلفل سبز تند، ریز خرد کرده 1 عدد

 

گشنیز ریز خرد کرده 30 گرم

 

شوید ریز خرد کرده 30 گرم

 

تره فرنگی ریز خرد کرده یک چهارم پیمانه

 

روغن مخصوص سرخکردن به میزان لازم

آشپزباشی- ایران کوهستانی

 

آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ‌پودر، نمک، زردچوبه و آب را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه پیاز، فلفل سبز، گشنیز، شوید و تره‌فرنگی را بیفزائید.

حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس هربار به میزان یک گردو از مواد فراهم کرده برداشته در دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید.

پاکورا را به صورت گرم با سس فلفل یا سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

 

برچسب ها: آشپزی با تره فرنگیغذای هندیآشپزی بدون گوشتپاکوراآموزش پاکورا تعداد بازديد: 1155 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است