Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 28 شهریور 1399 - 16:02

کوئیسادیلای مرغ و چیلی

کوئیسادیلای مرغ و چیلی

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 مرغ پخته و خرد كرده 250 گرم

 

سس مخصوص 3 قاشق سوپخوری

 

نان پیتا 4 عدد كوچك

 

فلفل دلمه‌ای قرمز كبابی و پوست کنده  2 عدد

 

پیازچه خرد كرده 3 ساقه

 

پنیر موزارلای رنده كرده 100 گرم

 

گشنیز خرد كرده 50 گرم

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص:

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

گوجه فرنگی خرد كرده 2 عدد

 

فلفل سبز تند، خرد كرده1 عدد

 

سیر له كرده 2 حبه

 

پیاز خرد کرده یك چهارم عدد

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

ارگانو یك دوم قاشق چایخوری

 

زیره یك دوم قاشق چایخوری

 

آب 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

سركه سفید 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم نویدی زاده

 

ابتدا سس مخصوص را فراهم کنید و آن را به مرغ بیفزائید و مخلوط سازید. آن‌گاه هربار به اندازه یك قاشق سوپخوری از مخلوط فراهم کرده، روی نان بگذارید، رویش فلفل دلمه‌ای بگذارید و به ترتیب پیازچه، پنیر و گشنیز بریزید.

حالا نان را روی این مواد تا كنید و رویش روغن زیتون بمالید. اكنون دو طرف نان را در تابه گریل برشته كنید.

روش تهیه سس مخصوص: روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی، فلفل سبز تند، سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید.

حالا نمك، ارگانو و زیره را افزوده و تفت دهید. سپس آب و سركه را بیفزائید و در تابه را بگذارید تا سس 10دقیقه بجوشد. اکنون آن را از روی حرارت بردارید و همینكه سس قدری خنك شد، آن را پوره كنید.

 

برچسب ها: کوئیسادیلای مرغ و چیلیکوئیسادیلای مرغخوراک مرغ و چیلیغذای تندغذا بانان پیتا تعداد بازديد: 837 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است