Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 14 خرداد 1399 - 04:50

توپ‌های پفكی

توپ‌های پفكی

shooroshirin6

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌‌‌مرغ 3 عدد

 

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

شیر 3 قاشق سوپخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد به حدی كه خمیر به دست نچسبد

 

مواد لازم برای تهیه كوفته ریزه

 

گوشت چرخكرده 200 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

زیره یك دوم قاشق چایخوری

 

جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

زرده تخم‌مرغ‌ها، سفیده تخم‌مرغ‌ها، روغن مایع، شیر و نمك را در كاسه مناسب و جاداری بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آرد را كم‌كم بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد!

خمیر را روی سطح آرد پاشیده‌ اندكی ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود. اكنون آن را در كیسه نایلونی بگذارید و 15 دقیقه، استراحت دهید.

اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلی‌متر باز كنید و كوفته‌ریزه‌ها را با فاصله روی نیمی از خمیر بچینید و نیمه دیگر خمیر را روی كوفته‌‌ریزه‌ها برگردانید.

سپس با قالب مخصوص راویولی خمیر را ببرید به گونه‌ای كه كوفته‌ریزه در وسط خمیر قرار گیرد. اكنون توپ‌ها را در روغن داغ سرخ كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس گوجه‌فرنگی میل كنید.

روش تهیه كوفته ریزه: گوشت چرخكرده، پیاز، نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید آن‌گاه جعفری را بیفزائید و اندكی ورز دهید.

حالا در تابه مناسبی 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مایه گوشت بردارید و به شكل توپ درآورید و در روغن تفت دهید تا بپزد و قدری برشته شود.

 

برچسب ها: توپ های برشتهتوپ‌های پفكیراویولیتوپ های پرشدهآشپزی با خمیر تعداد بازديد: 840 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است