Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 تیر 1396 - 09:25

شيش كباب

شيش كباب

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

نمك و فلفل به میزان لازم

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

ران بره بدون استخوان، خردكرده 800 گرم

 

فلفل دلمه‌ای قرمز 4 عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز 4 عدد

 

پیاز درشت خردكرده (اضافی) 200 گرم

 

كره 4 قاشق چایخوری (20 گرم)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

نمك، فلفل، روغن زیتون و آب پیاز رنده‌كرده را در ظرف مناسبی بریزید، گوشت را بیفزائید، رویش را بپوشانید و 12 ساعت در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه فلفل دلمه‌ای‌ها را بشوئید، دانه‌هایشان را در آورید و فلفل‌ها را درشت خرد كنید.

سپس گوشت و فلفل‌های دلمه‌ای را به سیخ بكشید و روی منقل یا كباب‌پز، برشته كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کبابانواع کبابدستور تهیه کبابشيش كبابکباب سیخیغذای کبابی تعداد بازديد: 277 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است