Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 مهر 1396 - 12:38

اسپرینگ رول میگو

اسپرینگ رول میگو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

میگو پاک کرده 500 گرم

آبلیموی تازه از 1 عدد لیمو

نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

سس سویا 2 قاشق سوپخوری

خمیر یوفکا به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

میگوها را به گونه‌ای پاک کنید که دم از بافت میگو جدا نشود. آن‌گاه میگوها را با آبلیمو، نمک، فلفل قرمز و سس سویا مزه‌دار کنید و یک ساعت استراحت دهید.

حالا ورق نان یوفکا را روی سطح میز کار قرار دهید و میگو را روی آن بگذارید، به گونه‌ای که دم میگو بیرون از خمیر قرار گیرد و آن را رول کنید.

سپس انتهای لبه‌های نان را با آب و آرد به هم بچسبانید و به مدت 2-3 دقیقه در روغن داغ فراوان سرخ کنید.

برچسب ها: غذای مللآشپزی با میگوآشپزباشیاسپرینگ رولکیان رنجبرغذا با انواع خمیراسپرینگ رول میگو تعداد بازديد: 424 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است