Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 08:53

بیفتک پروونس

بیفتک پروونس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای6 نفر

زرده تخم مرغ  2 عدد

قارچ (ریز خرد کرده) 150 گرم

خردل یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

پیاز ساطوری کرده 50 گرم

گوشت راسته یا فیله چرخکرده 500 گرم

روغن به میزان لازم

پوره سیب زمینی ، سس باربیکیو و ریحان برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - کیان رنجبر

همه مواد را با گوشت چرخکرده مخلوط کنید و ورز دهید تا یکدست شود. آن‌گاه گوشت را به چانه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید و در تابه با روغن بسیار کم آرام آرام سرخ کنید.

در صورت تمایل می‌توانید پس از سرخ کردن سطح بیفتک‌ها آنها را در سینی فر چیده و در فر گرم کرده با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا کاملا مغز پخت شود.

اینک بیفتک را در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و با پوره سیب‌زمینی، سس و ریحان بیارائید.

برچسب ها: غذای خوشمزهغذای مللآشپزباشیکیان رنجبرغذا با گوشتغذای آسانغذای جدیدغذای فرانسویبیفتکبیفتک پرونس تعداد بازديد: 1358 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است