Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:37

محمره

محمره

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

پودر نان خشک 200 گرم

گردو ساطوری 100 گرم

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز (کبابی کرده) 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

زیره سیاه یک گرم

آب سرد 3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - سعید قاسمی

پودر نان خشک، گردو و رب را با یکدیگر مخلوط کنید. آن گاه پوست فلفل را بگیرید، آن را ساطوری کنید و به مخلوط اضافه نمائید.

سپس نمک، فلفل، زیره و آب را افزوده تا مواد با یکدیگر کاملاً مخلوط شوند، در آخر روغن زیتون را نیز اضافه کنید و محمره را در ظرف مناسبی سرو نمایید.

یادآوری1: این پیش غذا را معمولاً سرد و با نان سرو می‌کنند.

یادآوری2: می‌توانید از برگ نعنا برای سرو و گارنیش استفاده نمائید.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیغذای عربیغذای بدون گوشتمحمرهپیش غذای سبگسعید قاسمیطرز تهیه محمره تعداد بازديد: 1859 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟