Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:06

یوم نوا (سالاد تند فیله گوساله)

یوم نوا (سالاد تند فیله گوساله)

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

سیر 2 حبه

 

گشنیز 2 ساقه

 

فلفل چیلی قرمز  3 یا 4 عدد

 

سس سویا 3 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو ترش  3 قاشق سوپخوری

 

شكر  1 قاشق سوپخوری

 

فیله گوساله  200 گرم

 

پیاز   نصف یك عدد

 

خیار نصف یك عدد

 

گوجه‌فرنگی  نصف یك عدد

 

پیازچه 2 ساقه

 

گشنیز خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

كاهو  1 عدد

 

فلفل چیلی قرمز  یك‌چهارم یك عدد

 

برگ گشنیز 2 ساقه

آشپزباشی

 

ابتدا سیر، گشنیز و چیلی را با هم بكوبید. بعد آن را با سس سویا، آب لیموترش و شكر مخلوط كنید. سپس فیله‌ها را كبابی كنید، به قطعات كوچك خرد نمائید و در مخلوط سس بخوابانید. آن‌گاه پیاز، خیار، گوجه‌فرنگی، پیازچه و گشنیز را خرد كنید.

حالا فیله گوساله، مخلوط سس سویا و سبزی‌ها را با هم مخلوط سازید در بشقاب، اول برگ‌های كاهو را بچینید و سالاد فیله گوساله را روی آن بریزید. اكنون با رشته‌های بریده فلفل قرمز و برگ‌های گشنیز تزئین نمائید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادروش تهیه سالادآشپزباشیآشپزی با سالادیوم نواسالاد تندسالاد با فیله تعداد بازديد: 1340 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است