Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 22:05

پاته قزل آلا

پاته قزل آلا

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

نمك 2 قاشق چایخوری

 

برگ بو 2 عدد

 

آویشن 2 عدد

 

سیر پوست‌كنده 2 حبه

 

دانه‌ی فلفل به میزان لازم

 

سركه‌ی سفید 7 قاشق سوپخوری

 

ماهی قزل‌آلا 500 گرم

 

روغن زیتون به میزان لازم

 

فیله‌ی ماهی قزل‌آلای دودی 2 عدد

 

نمك و فلفل به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

2 قاشق چایخوری نمك، برگ بو، آویشن، سیر و فلفل را همراه با یك لیتر آب در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید.

آن‌گاه سركه را بیفزائید و 5 دقیقه‌ی دیگر، بجوشانید.

اكنون ماهی را بیفزائید و 5 دقیقه یا تا زمانیكه پوست ماهی از آن جدا شود، بپزید.

سپس ماهی را در صافی بریزید، سیر را نگه دارید ولی سبزی‌ها و دانه‌های فلفل را دور بریزید.

حالا تیغ و پوست ماهی را بگیرید و همراه با سیر در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید.

اینك روغن زیتون را قطره قطره به پوره‌ی فراهم‌كرده بیفزائید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه ماهی دودی را نیز به كمك چنگال پرك پرك كنید و آن را به پاته بیفزائید.

حالا به آن نمك و فلفل بزنید و در ظرف مناسبی بریزید، رویش را با سلیفون بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییپاته قزل آلاانواع پاتهآموزش پاتهآشپزی با ماهیقزل آلا تعداد بازديد: 858 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است