Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 09:23

بلدرچین سوخاری با رب انار

بلدرچین سوخاری با رب انار

shooroshirin5

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

بلدرچین 4 عدد

 

پیاز 1 عدد

 

نمك و فلفل‌قرمز به میزان لازم

 

دوغ نیم‌لیتر

 

آرد گندم 3 قاشق سوپخوری

 

رب انار ملس 4 قاشق سوپخوری

 

پودر سوخاری 3 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

كره 150 گرم

آشپزباشی- پوراندخت نمیرانیان

 

ابتدا بلدرچین‌ها را تمیز كنید و در قابلمه‌ی مناسبی، همراه با پیاز، نمك، فلفل و دوغ بپزید.

سپس داخل آبكش بریزید تا كاملاً دوغ آن جدا شود.

آن‌گاه داخل آرد گندم، بعد در رب انار و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.

اكنون روغن و كره را روی حرارت داغ كنید.

حالا بلدرچین‌های آغشته به مواد را در آن سرخ نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای سوخاریرب انارآشپزباشیآشپزی با ماکیانبلدرچین سوخاریغذا با بلدرچین تعداد بازديد: 2988 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است