Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 09:07

لوف قارچ و مرغ

لوف قارچ و مرغ

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

دانه‌ی صنوبر بو داده یك‌سوم پیمانه

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 350 گرم

 

پیاز ریز خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 1 حبه

 

مرغ چرخكرده 800 گرم

 

فلفل دلمه‌ای خرد كرده 1 عدد

 

خرده نان 1 پیمانه

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

برگ ریحان ریز خرد كرده یك‌سوم پیمانه

 

پنیر پارمسان یك‌دوم پیمانه

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و كف قالب لوف به ابعاد 13×23 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید و دانه‌ی صنوبر را در آن بریزید.

بطوریكه كف قالب از دانه‌ی صنوبر پوشیده شود. آن‌گاه در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید، قارچ، پیاز و سیر را در آن تفت دهید.

سپس مرغ، فلفل دلمه‌ای، خرده نان، شیر، تخم‌مرغ، برگ ریحان و پنیر را با هم مخلوط كنید و بعد قارچ و پیاز را بیفزائید و كاملاً مخلوط نمائید.

اكنون مواد فراهم كرده را در قالب لوف، روی دانه‌ی صنوبر بریزید و رویش را صاف كنید و بفشارید.

آن‌گاه آن را با كاغذ آلومینیوم و بپوشانید و به روش بن‌ماری در فر، به مدت یك‌ساعت بپزید.

حالا لوف قارچ و مرغ را به آرامی در دیس مناسبی برگردانید و به اندازه‌ی دلخواه ببرید.

یادآوری 1: این لوف را می‌توانید با گوشت چرخكرده نیز تهیه نمائید كه در اینصورت به 800 گرم گوشت چرخكرده نیاز دارید.

یادآوری 2: منظور از روش بن‌ماری این است كه سینی دیواره بلندی را از آب پر كنید و قالب لوف را در آن بگذارید بطوریكه آب تا نیمه‌ی قالب بیاید.

حالا سینی را در فر قرار دهید تا لوف پخته شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذا با قارچآشپزی با قارچآشپزی در فرلوف قارچلوف مرغآموزش لوفانواع لوف تعداد بازديد: 1384 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است