Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مهر 1399 - 14:29

سوپ كلم براكلی و ذرت

سوپ كلم براكلی و ذرت

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 25 گرم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر له كرده 1-2 حبه

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 200 گرم

 

كلم براكلی  خرد كرده 250 گرم

 

كنسرو ذرت 200 گرم

 

قرص عصاره‌ی سبزی 2 عدد

 

آب 800 میلی‌لیتر

 

كره‌ی اضافی 25 گرم

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

خامه در صورت دلخواه 100 گرم

 

جعفری خرد كرده برای تزیین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

كره‌ را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود.

آن‌گاه پیاز و سیر را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شوند. حال قارچ، كلم براكلی و ذرت را بیفزائید و 2 دقیقه، تفت دهید.

سپس مخلوط قرص عصاره‌ی سبزی و آب را بیفزائید و سوپ را به مدت 15-20 دقیقه، با حرارت ملایم بپزید.

اكنون كره‌ی (اضافی) را در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود.

آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. اینك 1 پیمانه از سوپ را به آن اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط شود و آن را به سوپ بیفزائید.

اكنون خامه را نیز درون سوپ بریزید و آن را از روی اجاق بردارید. سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید و با جعفری بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپانواع سوپآش و سوپسوپ كلم براكلی و ذرتسوپ کلمسوپ ذرت تعداد بازديد: 881 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است