Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:05

سوپ مرغ آناتولی

سوپ مرغ آناتولی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 30 گرم

 

سینه‌ی مرغ ریز خردكرده 200 گرم

 

پیاز خردكرده 1 عدد

 

كدوی خردكرده 1 عدد

 

هویج خردكرده 1 عدد

 

بلغور گندم 80 گرم

 

پرك فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

 

آب مرغ 8 پیمانه (2 لیتر)

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

ماست 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

 

كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. مرغ را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید. آن‌گاه پیاز، كدو و هویج را بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید.

سپس بلغور و پرك فلفل قرمز را نیز اضافه نمائید و هم بزنید. حالا آب مرغ را گرم كنید و روی مخلوط سبزی و مرغ بریزید و 8- 10 دقیقه، سوپ را بپزید.

اكنون سس فراهم كرده، نمك و فلفل را نیز به سوپ بیفزائید و پس از چند دقیقه، سوپ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید.

روش تهیه‌ی سس: زرده‌ی تخم‌مرغ، آرد، ماست و 100 میلی‌لیتر آب را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس سس را صاف كنید و مصرف نمائید.

 

برچسب ها: سوپآموزش سوپانواع سوپسوپ و آشسوپ مرغ آناتولیسوپ مرغدستور تهیه سوپ تعداد بازديد: 1658 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است