Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:01

مافن تخم مرغ و گوشت

مافن تخم مرغ و گوشت

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز سرخكرده 1 قاشق سوپخوری

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

تخم‌مرغ 12 عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز، خرد كرده 1 عدد متوسط

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر سیر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

پنیر چدار رنده كرده 60 گرم (حدود یك‌دوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب 12‌ تائی مافن را چرب نمائید. پیاز سرخكرده را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

آن‌گاه گوشت را بیفزائید و تفت دهید. بعد آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌‌ی مناسب و بزرگی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

فلفل دلمه‌ای، نمك، پودر سیر، فلفل سیاه، آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس گوشت و پنیر را نیز بیفزائید و خوب هم بزنید تا مایه‌ی یكدستی حاصل شود.

اكنون مایه‌ی فراهم كرده را در قالب‌های مافن بریزید به گونه‌ای كه یك‌سوم از حجمشان پر شود.

حالا مافن تخم‌مرغ و گوشت را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر بپزید.

 

برچسب ها: آموزش مافنآشپزی با تخم مرغآشپزی در فرآموزش تخم مرغمافن تخم مرغ و گوشتانواع مافنمافن تخم مرغمافن گوشت تعداد بازديد: 274 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است