Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:16

کاناپه پنیر و زردآلو

کاناپه پنیر و زردآلو

shooroshirin6

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

 نان برشی 5 عدد

 

مارمالاد زردآلو به میزان لازم

 

پنیر محلی خرد کرده 20 برش

 

برگ اسفناج 20 عدد ریز

 

کمپوت زردآلو نیمه کرده 1 قوطی

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

هر یک از نان‌ها را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و روی هر تکه نان‌، قدری مارمالاد زردآلو و پنیر بگذارید. آن‌گاه روی پنیر یک برگ اسفناج قرار دهید و یک برش زردآلو بگذارید. سپس روی هر ساندویچ یک خلال دندان قرار دهید و ساندویچ‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: کاناپه پنیر و زردآلوکاناپ زردآلوکاناپه پنیراردور پنیرانواع کاناپه تعداد بازديد: 1986 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است