Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 شهریور 1399 - 03:33

گراتن اسفناج و ریحان

گراتن اسفناج و ریحان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى ٤ نفر

روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم

پیاز خلالی خرد کرده 1 عدد  

فیله مرغ خلالی خرد کرده 250 گرم

قارچ خرد کرده 8 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم  

پودر سیر 1 قاشق چایخوری  

پوره گوجه فرنگی یک‌دوم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری 

اسفناج خرد کرده 1 پیمانه  

ریحان خرد کرده 3 شاخه 

سس سفید 1 پیمانه

پنیر موزارلا رنده کرده 1 پیمانه 

نان تست خرد کرده 2 عدد 

آشپزباشی - سرمه جلیلی

روغن را در تابه ‌مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا فیله مرغ را افزوده و قدری دیگر تفت دهید.

سپس قارچ، نمک، فلفل، پودر سیر، پوره گوجه‌فرنگی و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. اینک صبر کنید تا آب مخلوط فراهم کرده تبخیر شود.

اسفناج و ریحان را نیز افزوده، مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. سپس مخلوط فراهم کرده را در ظرف نسوز مناسبی بریزید.

حالا به ترتیب سس سفید، پنیر موزارلا و نان تست را اضافه کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 30-40 دقیقه بپزید.

برچسب ها: غذای مللانواع گراتنآشپزباشیسرمه جلیلیغذای فرانسویگراتن و سوفلهگراتن اسفناج و ریحان تعداد بازديد: 699 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است