Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 13:43

گراتن عربیتا

گراتن عربیتا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم  براى  4-6 نفر

روغن زیتون به میزان لازم

سیر له کرده 1 عدد

فلفل چیلی خشک خرد کرده 2 عدد

گوجه‌ خرد کرده 400 گرم

نمک به میزان لازم

پاستا پنه 500 گرم

جعفری ریز خرد کرده 1 شاخه

مخلوط پودر سیر و پودر پیاز یک‌‌دوم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

سس سفید 100 گرم

سس بشامل 200 گرم

پنیر موزارلا رنده کرده 250 گرم

آشپزباشی - کیان رنجبر

قدری روغن زیتون کف تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. سیر و فلفل چیلی را اندکی تفت دهید.

آن‌گاه گوجه‌فرنگی را بیفزائید و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا آب گوجه گرفته شود.

حالا در این فاصله پاستا را بپزید و در صافی بریزید. سپس جعفری، پودر سیر، پیاز و پاستا را به سس افزوده و پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید و با زرده تخم‌مرغ کاملا مخلوط کنید.

اینک اندکی سس سفید، کف ظرف مناسبی بریزید و نیمی از پاستا را اضافه کنید. سپس مقداری سس بشامل و پنیر بریزید و این کار را یکبار دیگر تکرار کنید.

حالا گراتن را با دمای 200 درجه سانتیگراد در فر گرم کرده؛ به مدت 8-10دقیقه در طبقه وسط فر بپزید تا سطح آن طلایی شود.

برچسب ها: غذای مللانواع گراتنآشپزباشیکیان رنجبرغذای فرانسویانواع سوفله و گراتنگراتن عربیتا تعداد بازديد: 1093 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است