Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 01:39

پای گوشت و پاستا

پای گوشت و پاستا

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

اسپاگتی خرد كرده 125 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 2 عدد

 

خامه 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پنیر پارمسان رنده كرده 80 گرم (1پیمانه)

 

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

 

پیاز قرمز ریز خرد كرده 1 عدد

 

گوشت چرخكرده 250 گرم

 

سس فلفل تند 3 قاشق سوپخوری

 

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

نخود فرنگی پخته 200 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سالسای گوجه‌فرنگی

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد درشت

 

پیازچه‌ی خرد كرده 2 ساقه

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

 

گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

ابتدا اسپاگتی را در قابلمه‌ی مناسبی با آب و نمك بپزید، تا نرم شود. سپس آن را آبكش كنید.

حالا اسپاگتی، تخم‌مرغ، خامه و نیمی از پنیر را در كاسه‌ای مخلوط كنید و كنار بگذارید.

سپس در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید، گوشت را به پیاز بیفزائید و تفت دهید.

اینك سس فلفل تند، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را اضافه نمائید و مخلوط گوشت را بپزید تا آب آن تبخیر شود.

آن‌گاه نخود‌فرنگی را بیفزائید.

اكنون با نیمی از مخلوط اسپاگتی كف و دیواره‌های قالب چربكرده‌ی 23 سانتیمتری پای را بپوشانید، حالا مخلوط گوشت را روی مایه‌ی قبل بریزید و بقیه‌ی مایه‌ی اسپاگتی را روی سطح گوشت بریزید و با پشت قاشق بفشارید.

سپس باقیمانده‌ی پنیر را رویش بپاشید و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر گرم كرده با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. اینك پای را با سالسای گوجه‌فرنگی میل نمائید.

یادآوری: برای تهیه‌ی سالسای گوجه‌فرنگی همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش پایانواع پایاسپاگتیآموزش سالساپای گوشت و پاستاسالسای گوجه فرنگی تعداد بازديد: 1200 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است