Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 19:52

پاپ‌اُوِر سبزی

پاپ‌اُوِر سبزی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 3 عدد

 

شیر 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

 

كره  30 گرم

 

آرد  85 گرم

 

نمك  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

سبزی معطر خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

ابتدا فر(تاون) را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم كنید و 4 كاسه نسوز به گنجایش 250 میلی‌لیتر را چرب كنید. آن گاه تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بشكنید و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود، بعد شیر و كره را بیفزائید و با هم مخلوط كنید.

اكنون آرد، نمك و سبزی را به مایه اضافه كنید و مایه را در كاسه‌ها بریزید؛ به‌گونه‌ای كه نیمی از سر آن‌ها خالی بماند. حالا كاسه‌ها را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بگذارید تا پاپ‌اُور طلائی رنگ شود.

یادآوری: سبزی معطر شامل - ریحان، گشنیز و شوید- است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیپاپ‌اُوِر سبزیروش تهیه پاپ‌اُوِر سبزیمواد لازم پاپ‌اُوِر سبزیپاپ‌اُوِرپاپ‌اُوِر با سبزیتهیه پاپ‌اُوِر سبزی تعداد بازديد: 1056 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است