Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 10:28

سوپ میگوی چینی

سوپ میگوی چینی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

سویا سس 1 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری

 

میگوی پاك كرده 200 گرم

 

قارچ خرد كرده 150 گرم

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

كنسرو نخودفرنگی 150 گرم

 

جعفری ریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

آب مرغ 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

زرده‌های تخم‌مرغ، سویا سس، نمك، فلفل سیاه و قرمز را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و قدری با چنگال بزنید تا صاف و یكدست شود.

حالا در قابلمه‌ی مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

سپس میگو را همراه با یك قاشق چایخوری نمك درون آب جوش بریزید و بعد از 2 دقیقه در آبكش بریزید و كنار بگذارید.

اینك قارچ را در روغن تفت دهید و بعد در آبكش بریزید.

آن‌گاه نخودفرنگی، میگو، جعفری و قارچ را با هم مخلوط كنید و آن را در 4 كاسه‌ی سوپخوری بریزید.

حالا آب مرغ را بجوشانید و مخلوط زرده‌های تخم‌مرغ را بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا تخم‌مرغ بپزد و آن را در كاسه‌های سوپخوری بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سوپانواع سوپسوپ و آشآشپزی با میگودستور سوپسوپ میگوسوپ میگوی چینی تعداد بازديد: 943 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است