Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مرداد 1396 - 07:00

كراكت تخم مرغ

كراكت تخم مرغ

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

سفیده‌ی تخم‌مرغ پخته 2 عدد

 

زرده‌ی تخم‌مرغ پخته 1 عدد

 

كره 1 قاشق چایخوری

 

پیاز خرد كرده 30 گرم

 

هویج خرد كرده 50 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

سیب‌زمینی پخته و پوره كرده 500 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

پنیر پارمسان رنده كرده 150 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

پوست تخم‌مرغ‌ها را بكنید، سفیده‌های تخم‌مرغ را ریز خرد كنید و زرده‌های تخم‌مرغ را پوره نمائید. كره را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق‌ بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود.

آن‌گاه هویج را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس نمك و فلفل را افزوده و مخلوط كنید و تابه را از روی حرارت بردارید. حالا سیب‌زمینی، سفیده و زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون هر بار گلوله‌ای از خمیر فراهم كرده، بردارید به شكل گلوله درآورید. كراكت‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ همزده و سپس در پنیر رنده كرده یا پودر پنیر، بغلتانید.

اینك كراكت‌ها را درون روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا طلائی رنگ شود و آنها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.

 

برچسب ها: آشپزی با تخم مرغغذا با تخم مرغكراكت تخم مرغآموزش تخم مرغانواع کراکتآموزش کراکتکراکت تعداد بازديد: 307 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است