Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 24 تیر 1403 - 02:11

مرغ با سس چيپوتله

مرغ با سس چيپوتله

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پياز حلقه‌ای خرد كرده 3 عدد بزرگ

روغن زيتون 60 میلیليتر ( يك چهارم پيمانه)

چیلی خلالی خرد كرده 6 عدد

سینه مرغ 4عدد

نمك و فلفل به ميزان لازم

پودر اورگانو  يك‌دوم قاشق چايخوري

آب مرغ 200 میلیليتر

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

پياز و روغن را در تابه مناسبی بريزيد و روی اجاق بگذاريد. آن‌گاه پياز را تفت دهيد تا پياز نرم و سبك شود. حالا چیلی را به آن بيفزائيد و يك دقيقه ديگر به همراه پياز تفت دهيد.

سپس سينه‌های مرغ را از وسط به دو قسمت برش بزنيد و با نمك، فلفل و پودر اورگانو مزه‌دار كنيد. اينك سينه‌های مرغ را جمع كرده با خلال دندان محكم كنيد و در تابه مناسبی اندکی تفت دهيد.

حالا آن را به مخلوط پياز و چیلی بيفزائيد و آب مرغ را رويش بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد تا آبش كشيده شود. اكنون سينه‌های مرغ را به همراه سس در ظرف مناسبی برای پذيرائی بكشيد.

يادآوری: اين خوراك بسيار خوشمزه و تند میباشد در صورت تمايل می توانيد از چیلی كمتری استفاده كنيد

برچسب ها: آشپزباشیاعظم گلزارمنشغذا با گوشت مرغمرغ با سس چیپوتلهغذاهای مکزیکی تعداد بازديد: 2085 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است