Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 11:52

رُست بیف فلفلی

رُست بیف فلفلی

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

فلفل‌سیاه نیمكوب 1 قاشق سوپخوری

 

فیله‌ی گوساله 500 گرم

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

جعفری درشت‌خردكرده یك‌دوم پیمانه

 

پیازچه‌ی خردكرده یك‌چهارم پیمانه

 

سس خردل 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

فر‌(تاون) را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید، فلفل را روی كاغذ روغنی پخش نمائید و گوشت را روی آن بغلتانید تا كاملاً آغشته به فلفل شود.

حالا روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت تند داغ كنید؛ گوشت را در آن سرخ نمائید و در ظرف نسوزی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر برشته كنید.

سپس آن را با فویل بپوشانید و كنار بگذارید تا خنك شود. اكنون سبزی‌ها را روی كاغذ پخش كنید، سس خردل روی گوشت بمالید و آن را روی مخلوط سبزی قرار دهید و رول كنید.

اینك رست‌بیف آماده‌ی میل كردن می‌باشد. همچنین می‌توان آن را حلقه‌حلقه كرد و روی نان كره‌ای قرار داد و با كمی شاهی و سس خردل میل كرد.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش آشپزیآموزش ساندویچانواع ساندویچغذای پیک نیکیآشپزباشیرست بیف فلفلی تعداد بازديد: 1184 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ساندویچ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است