Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:40

بُن‌‌بُن گوشت و ترب

بُن‌‌بُن گوشت و ترب

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

خمیر فیلو به ابعاد 30× 40 سانتیمتر 10 ورق

 

كره آبكرده به میزان لازم

 

مواد لازم میانی

 

فیله گوساله 125 گرم

 

كره‌ 40 گرم

 

جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خردكرده 1 قاشق سوپخوری

 

ترب رنده‌كرده  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

خمیرهای فیلو را به ابعاد 10× 20 سانتیمتر ببرید. آن‌گاه یك ورق از آن را روی میز كار بگذارید، رویش كره بمالید و ورقه‌ دیگری از خمیر را روی آن قراردهید. سپس یك‌دوم قاشق چایخوری از مواد میانی را روی خمیر بگذارید و تكه‌ای گوشت رویش قرار دهید. حالا خمیر را از دو طرف تا كنید و بعد رول نمائید.

رول‌های فراهم‌كرده را در سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید و به مدت تقریبی 8 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. اینك بن‌بن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید و اطرافش را با نودل برنجی و گوجه‌فرنگی‌های مینیاتوری بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: گوشت را به صورت خلالی خرد كنید و در كره تفت دهید. سپس كنار بگذارید تا قدری خنك شود. اكنون جعفری، پیازچه و ترب را در كاسه‌ای بریزید و با یكدیگر مخلوط كنید.

یادآوری: می‌توانید خمیر فیلو را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیبُن‌‌بُن گوشت و ترببن بن گوشتبن بن تربآموزش بُن‌‌بُن گوشت و تربروش تهیه بُن‌‌بُن گوشت و تربمواد لازم بُن‌‌بُن گوشت و ترب تعداد بازديد: 1195 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است