Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 03:55

دلمه بادمجان هندی

دلمه بادمجان هندی

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان دلمه‌ای 8 عدد

روغن مخصوص سرخ كردن 3-4 قاشق سوپخوری

آب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

مواد لازم میانی

كنجد بو داده 40 گرم

بادام زمینی بی‌نمك (بو داده) 60 گرم

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوری

نمك 1 قاشق چایخوری

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز یك‌دوم قاشق چایخوری

گشنیز ریز خرد كرده 30 گرم

سیر له كرده 1 قاشق چایخوری

آب 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- فاطمه درویش

 

بادمجان‌ها را بشوئید. راه راه پوست بگیرید و قسمت سبز كلاهكشان را بگیرید. حالا ته بادمجان‌ها را به شكل + ببرید به گونه‌ای كه این برش‌ها قطع نشود! سپس داخل بادمجان‌ها را با مواد میانی پر كنید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید و بادمجان‌ها را سرخ كنید تا دو طرفشان طلائی‌رنگ شود.

مراقب باشید تا هنگام سرخ كردن بادمجان‌ها، مواد میانی آن‌ها بیرون نریزد! اكنون آب را در تابه بریزید و روی تابه را با فویل بپوشانید و 15-20 دقیقه، روی حرارت ملایم قرار دهید تا بادمجان‌ها نرم شوند. حالا دلمه‌ی بادمجان را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: كنجد، بادام زمینی، شكر، نمك، زردچوبه و فلفل را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آن‌گاه مخلوط فراهم كرده را در ظرف مناسبی بریزید و گشنیز، سیر و آب را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آشپزی مللآموزش دلمهآشپزی با بادمجانانواع دلمهدلمه بادمجاندلمه بادمجان هندیغذای هندی تعداد بازديد: 4157 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است