Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 13:49

میگو و قارچ در خمیر فیلو

میگو و قارچ در خمیر فیلو

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

خمیر فیلو به تعداد لازم

 

كره‌ی آبكرده 125 گرم

 

پرك بادام یك‌چهارم پیمانه

 

میگوی درشت 36 عدد

 

آب  دوسوم پیمانه (160 میلی‌لیتر)

 

برگ بو چند عدد

 

دانه‌ی فلفل سیاه 3 عدد

 

كره 15 گرم

 

قارچ خردكرده 100 گرم

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

شیر یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

 

پیازچه خردكرده 2 قاشق سوپخوری

 

خامه‌ی ساده یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

آشپزباشی- پاملا كلارك، سرآشپز استرالیایی

 

خمیر فیلو را به قطعات 20 سانتیمتری ببرید تا 16 عدد خمیر مربع شكل داشته باشید.

آنگاه هر دو ورق را پس از مالیدن كره، روی هم قرار دهید و در وسط آنها 2 قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید.

سپس دو طرف خمیر را روی مواد میانی تا كنید. بعد آن را رول كنید. به همین ترتیب 8 بسته از خمیر و مواد میانی فراهم آورید.

حالا آنها را روی سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید، بادام بپاشید و در فر گرم‌شده، با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانی كه روی خمیر طلائی‌رنگ شود، بپزید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

میگو، ‌آب، برگ بو و دانه‌ی فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و میگو بپزد. كره را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق آب كنید.

آنگاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس آرد را اضافه كنید و تفت دهید. حالا شیر را درون تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط بجوشد و كاملاً غلیظ شود.

اكنون آن را از روی اجاق بردارید. پیازچه، خامه و میگو را بیفزائید و مخلوط كنید و پس از خنك شدن مصرف نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیروش پخت میگوغذای دریائیخمیر فیلوآشپزباشیمیگو در خمیر فیلوقارچ در خمیر فیلومواد میانی خمیر فیلو تعداد بازديد: 1260 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است