Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 28 دی 1399 - 23:54

سوفله تخم‌مرغ

سوفله تخم‌مرغ

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

سفيده تخم‌مرغ 3 عدد درشت

كرم تارتار يك چهارم قاشق چايخوری

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

پيازچه خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

پنير چدار رنده كرده 2 قاشق سوپخوری

شير 125 ميلي ليتر (يك‌دوم پيمانه)

آرد يك‌و يك‌دوم قاشق سوپخوري

پودر سير يك‌چهارم قاشق چايخوری

نمك و فلفل به ميزان لازم

سینه بوقلمون پخته و مکعبی خرد كرده  200 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

فر را با دمای 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. سفيده تخم‌مرغ‌ها را همراه با كرم تارتار در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد و آن را 15 دقيقه، كنار بگذاريد.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، پيازچه، پنير، شير، آرد، پودر سير، نمك و فلفل را در ظرف ديگری بريزيد و خوب هم بزنيد.

بوقلمون را نيز بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا سفيده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد.

اكنون يك‌چهارم از سفيده زده شده تخم‌مرغ را به مخلوط زرده تخم‌مرغ‌ها بيفزائيد و با ليسك، به آرامی مخلوط كنيد.

سپس باقيمانده سفيده‌ها را بيفزائيد و به آرامي مخلوط نمائيد تا پف سفيده تخم‌مرغ از بين نرود! حال شش ظرف نسوز را به گنجايش 150 ميلي‌ليتر، چرب كنيد و آرد بپاشيد و مایه فراهم كرده سوفله را در آنها بريزيد.

مراقب باشيد كه يك چهارم از حجم ظرف‌های سوفله، ‌خالي بماند! اينك ظرف‌هاي سوفله را در سینی فر بچينيد و در فر بگذاريد.

آن‌گاه دمای فر را به 175 درجه سانتيگراد، كاهش دهيد و سوفله را به مدت تقريبي 20-22 دقيقه يا تا زمانيكه كاملا پف كند و طلائی رنگ شود،‌ بپزيد.

برچسب ها: غذای مللآشپزباشیاعظم گلزارمنشسوفله و گراتنسوفله خوشمزهغذای فرانسویانواع سوقلهسوفله تخم مرغ تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است