Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:49

كيك ماهی سالمون

كيك ماهی سالمون

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

ماهی سالمون یا آزاد 1 كیلوگرم

 

لیمو 2 عدد

 

كره برای چرب كردن سینی و فویل

 

نمك و فلفل و ادویه به میزان لازم

 

نان سفید بریده 4 ورق

 

جعفری یك دسته‌ی كوچك

 

شوید یك دسته‌ی كوچك

 

سس مایونز 4 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 2 عدد

 

روغن مایع 4 قاشق سوپخوری

 

ذرت یك قوطی 500 گرمی

 

پیاز متوسط خردكرده 1 عدد

 

كرفس خردكرده 1 ساقه

 

فلفل سبز و قرمز دلمه‌ای خردكرده از هر كدام 1 عدد

 

روغن زیتون 125 میلی‌لیتر

 

پودر قند یا شكر 2 قاشق سوپخوری سرصاف

 

سركه‌ی قرمز 75 میلی‌لیتر

 

فلفل و نمك به اندازه‌ی كافی

آشپزباشی

 

 

روش تهیه‌ی تركیبات سبزی

ابتدا ذرت، پیاز، كرفس و فلفل را در كاسه‌ی مناسبی بریزید. روغن زیتون، شكر و سركه را همراه با نمك و فلفل در ظرف دیگری بریزید و با همزن بالونی بزنید.

سس آماده را روی مواد سبزی بریزید، درِ آن را ببندید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

روش تهیه‌ی كیك سالمون

فر(تاون) را با دمای 350 درجه‌ی فارنهایت، 180 درجه‌ی سانتیگراد یا شماره‌ی 4 گرم نمائید.

ظرف نسوزی را چرب كنید. آبِ لیموها را بگیرید و كنار بگذارید. پوست ماهی سالمون را بگیرید و بشوئید و خشك كنید.

حالا ماهی را به صورت یك لایه در ظرف بچینید و آبلیمو را روی آن‌‌ها بریزید و به اندازه‌ی كافی روغن رویشان بدهید.

نمك و فلفل بپاشید و درِ ظرف را ببندید و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید. اطراف نان را بگیرید. سپس آن را در دستگاه غذاساز خرد كنید.

جعفری و شوید را پس از پاك كردن خرد كنید. زمانی كه ماهی پخت، آن را از فر درآورید. بعد از خنك شدن، گوشت ماهی را از استخوان جدا سازید.

ماهی را در ظرفی بریزید. مایونز، جعفری، شوید، نان خردكرده، نمك، فلفل و ادویه را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط كنید.

تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود. بعد به ماهی افزوده و خوب مخلوط سازید.

این مایه را به 16 قسمت تقسیم كنید. دست را مرطوب كنید و هر قسمت را به شكل دایره درآورید و در روغن مایع سرخ نمائید.

یك طرف كه كاملاً سرخ شد، طرف دیگر را برگردانید تا هر دو طرف كاملاً سرخ شود.

در این هنگام لیمو را حلقه‌حلقه نمائید یعنی به‌صورت ورقه درآورید تا به‌صورت پر پرتقال برش بخورد.

سپس مخلوط سبزی را در 8 ظرف تقسیم كنید و روی هر كدام از این مخلوط‌ها دو عدد كیك ماهی قرار دهید. در كنار كیك‌ها، یك شاخه مغز كرفس بگذارید.

توجه: به‌جای ماهی سالمون، از خرچنگ یا ماهی شیر نیز می‌توانید بهره بگیرید. و همچنین برای تزئین، به‌جای كرفس از شوید استفاده نمائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییروش پخت ماهیآشپزی با ماهیآشپزباشیكيك ماهی سالمونماهی سالمون تعداد بازديد: 1117 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است