Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 11:04

بورك خمیر هزارلا با سس بادمجان

بورك خمیر هزارلا با سس بادمجان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي خمير:

آرد گندم...................  دو و نیم لیوا ن

مارگارین ...................60 گرم

آب ................... نصف لیوان

نمک.................1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای سس:

آرد گندم................  2 قاشق غذاخوری

کره................1 قاشق غذاخوری

شیر.................. 2 لیوان

پنیر موزارلای رنده کرده دالیا....................  3 قاشق غذاخوری

بادمجان تنوری یا كبابي شده.............. 2 عدد متوسط

نمک ................ به مقدار لازم

فلفل سیاه ..................  نصف قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ.........................  1 عدد

 

روش‌تهیه

آرد را در کاسه ای الک کرده معادل یک قاشق غذاخوری از مارگارين  نرم  را همراه  با آب ونمک ریخته تا خمیرشود. بعد خمیر را پهن کرده وسط آن بقيه مارگارين را بگذارید. بار دیگر پهن کردن و جمع کردن خمیر را تکرار کنید و آن را داخل کیسه ای بگذارید. پس از پهن و جمع کردن مجدد خمیر آن را به مدت  یک ربع در جای خنک قرار دهید . کره را در تابه ای ذوب  کرده . و همه موادلازم برای سس را در آن ریخته وهم بزنید . وقتی که سس غلظت پیدا کرد ، به ترتیب پنیر  بادمجان كبابي خرد شده را بریزید.در پایان  نمک و فلفل را افزوده و آن را از روی اجاق بردارید. . خمير را پهن کرده  به قطر نيم بعد  بیست سانتی ببرید. از دو طرف با یک سانتی فاصله چند بار ببرید. از دو طرف چند برش با فواصل یک سانتی بزنید. سس را وسط خمیر  بریزید وخمیر را گیس باف کنید و در سینی چرب شده بگذارید. سطح خمیر را زرده تخم مرغ بمالید و سینی را به مدت تقریبا نیم ساعت در فری که  از قبل با حرارت 180 درجه گرم کرده اید، بگذارید تا روی آن طلایی شود.

یادآوری

منظور از مارگارين همان كره گياهي است.

برچسب ها: سس بادمجانبورکطرز تهیه بورکبورك خمیر هزارلا با سس بادمجانطرز تهیه سس بادمجان تعداد بازديد: 373 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است