Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 17:10

كباب تند دریائی

كباب تند دریائی

shooroshirin6

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

فلفل قرمز تند (چیلی)، خرد كرده 2 عدد

 

سیر 1 حبه

 

پیازچه خرد كرده 2 ساقه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

گوجه فرنگی پوست كنده 1 عدد

 

تخم گشنیز یك دوم قاشق چایخوری

 

بادام زمینی بوداده و خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 2 قاشق چایخوری

 

عصاره تمرهندی 1 قاشق سوپخوری

 

فیله ماهی 350 گرم

 

میگوی پاك كرده 350 گرم

 

تخم مرغ همزده 1 عدد

 

نارگیل رنده كرده 110 گرم

 

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس:

 

سس مایونز 185 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 3 قاشق چایخوری

 

گشنیز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

چیلی، سیر، پیازچه، زنجفیل، زردچوبه، گوجه‌فرنگی، تخم‌گشنیز و بادام زمینی را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن كنید تا پوره یكدستی حاصل شود. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید.

سپس مخلوط ادویه‌ای فراهم كرده و تمر‌هندی را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. حالا فیله ماهی و میگو را در دستگاه غذاساز پوره كنید و بعد تخم‌مرغ، نارگیل، شكر، مخلوط ادویه، نمك و فلفل را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن نمائید.

اکنون هربار یك چهارم پیمانه از مایه فراهم كرده را بردارید و با دست مرطوب، به شكل بیضی درآورید و به سیخ چوبی بكشید. اینک كباب‌ها را زیر گریل فر قرار دهید تا طلائی رنگ شوند. حالا كباب‌ دریائی را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بچینید و با سس فراهم كرده میل كنید.

روش تهیه سس: سس مایونز، پوست لیمو و گشنیز را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: كباب تند دریائیکباب دریاییغذای دریاییکباب تندکباب تعداد بازديد: 357 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است