Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 مهر 1399 - 08:56

كوكوی دو رنگ

كوكوی دو رنگ

shooroshirin1

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پخته و رنده كرده   500 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد درشت

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

زعفران حلكرده غلیظ 1 قاشق چایخوری

 

روغن مخصوص سرخ‌كردنی 5-6 قاشق سوپخوری

 

سبزی كوكو ریز خرد كرده* 500 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد سفید 1 قاشق سوپخوری

 

گردوریز خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

زرشك خیسانده 2 قاشق سوپخوری

 

* تره، جعفری، گشنیز، شوید، كمی شنبلیله

 آشپزباشی –مرضیه مرشدی

 

سیب‌زمینی، تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روغن را در تابه نچسبی به قطر حدود 23 سانتیمتر بریزید و روی اجاق داغ كنید.

حالا مایه كوكوی سیب‌زمینی را در آن بریزید، در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم كوكوی سیب‌زمینی را نیم‌پز كنید. اینك كوكوی سبزی را به این ترتیب فراهم كنید.

سبزی كوكو، تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل، آرد، گردو و زرشك را در كاسه بزرگی بریزید و خوب مخلوط كنید و آن را روی كوكوی سیب‌زمینی بریزید و صاف كنید.

 اكنون مجدداً تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه را بگذارید. صبر كنید تا كوكوی سبزی نیز بپزد. می‌توانید آن را برگردانید تا روی كوكوی سبزی نیز طلائی‌رنگ شود.

برای این‌كار بشقابی به اندازه در تابه انتخاب كنید. كوكو را برگردانید و دوباره آن را به تابه هدایت كنید. آن‌گاه كوكوی دورنگ را به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری: زرشك را در یك‌دوم پیمانه آب گرم بخیسانید و 15 -20 دقیقه كنار بگذارید. سپس آن را در صافی بریزید، آب اضافی آن را بگیرید و مصرف نمائید.

 

برچسب ها: آشپزیآموزش كوكوانواع کوکومواد اولیه کوکوطرز تهیه کوکوآشپزباشیكوكوی دو رنگطرز تهیه كوكوی دو رنگآموزش كوكوی دو رنگدستور كوكوی دو رنگمرضیه مرشدی تعداد بازديد: 895 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است