Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:38

كوكوی گل كلم و برنج

كوكوی گل كلم و برنج

shooroshirin5

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

گل كلم خرد كرده و پخته 200 گرم

 

برنج پخته 150 گرم (1 پیمانه)

 

هویج مكعبی خرد كرده 1 عدد

 

زرشك 3 قاشق سوپخوری

 

جعفری خرد كرده 3 قاشق سوپخوری

 

كره‌ی آبكرده 30 گرم

 

مرغ پخته و خرد كرده 200 گرم

 

فلفل دلمه‌ای مكعبی خرد كرده 1 عدد

 

تخم‌مرغ 3-4 عدد

 

شیر 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

زعفران حلكرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 3 قاشق سوپخوری

 

زنجفیل رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 75-100 گرم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

گل كلم، برنج، هویج، زرشك، جعفری و كره را مخلوط كنید. آن‌گاه مرغ پخته و فلفل دلمه‌ای را بیفزائید. سپس تخم‌مرغ‌ها را با چنگال بزنید و با شیر، زعفران، آبلیمو و ادویه مخلوط نمائید.

حالا بیكینگ‌پودر را با آرد مخلوط كنید و همراه با مخلوط تخم‌مرغ‌ به مایه‌ی كوكو بیفزائید. اكنون مایه‌ی فراهم كرده را در تابه‌ی دارای روغن داغ بریزید و بگذارید دو طرف كوكو روی اجاق برشته شود.

روزه داران بخوانند

در تمام ایام ماه مبارك رمضان به علت نظم خاص و مقرر شده‌ی وعده‌‌های غذائی (آغاز زمان تناول و پایان آخرین وعده مشخص است) و با توجه به زمان طولانی‌تری كه بین آغاز روزه‌گیری بعد از پایان سحری و ادامه‌ی آن تا زمان افطار وجود دارد، باید تغییراتی در نوع مواد غذائی مصرفی و مقدار آنها در افطار، شام، فاصله‌ی شام تا خوابیدن و سحری بوجود بیاید.

 

برچسب ها: انواع کوکوکوکو و کتلتدستور تهیه کوکوآموزش کوکوآشپزی رمضانكوكوی گل كلم و برنجتغذیه و روزه داری تعداد بازديد: 1297 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است