Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 23:45

ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مرغ چرخكرده 200 گرم

 

پنیر موزارلای رنده‌كرده 50 گرم

 

جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 1 عدد

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

 

پیاز رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

كنجد بو داده یك قاشق سوپخوری

 

روغن مایع به میزان لازم

 

برگ كاهو‌ی خردكرده به میزان لازم

 

نان گرد كوچك 4 عدد

 

گوجه فرنگی حلقه‌كرده به میزان لازم

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

مرغ، پنیر، جعفری، تخم مرغ، آرد، نمك، پیاز و كنجد را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه دایره‌هائی به قطر 6 سانتیمتر از مایه فراهم سازید.

سپس آن‌ها را در روغن داغ سرخ كنید.

حالا قدری برگ كاهو در هر یك از نان‌ها قرار دهید و یك برش بسیار نازك از گوجه فرنگی روی كاهو بگذارید.

اینك مرغ سرخكرده را روی آن قرار دهید.

به همین ترتیب، ساندویچ‌ها را ‌آماده سازید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید قدری از مخلوط سس مایونز و ماست، روی نان‌ها بمالید.

نكته‌ی خواندنی

چه خوب است بدانید از سبزی‌ها و میوه‌ها كه سرشار از انواع آنتی‌اكسیدان‌ها هستند در هر سه وعده‌ی اصلی غذا استفاده كنیم و به كودكانمان بیاموزیم كه از این قاعده پیروی كنند.

یكی از بهترین انتخاب‌هایی كه می‌توانید داشته باشید مصرف گوجه فرنگی تازه به همراه صبحانه، نهار و شامتان می‌باشد.

 

برچسب ها: آموزش ساندویچانواع ساندویچمیان وعده دانش آموزاندستور تهیه ساندویچساندویچ مرغمیان وعده مدرسهآَشپزباشی تعداد بازديد: 1228 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ساندویچ چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است