Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:24

مرغ تیکا

مرغ تیکا

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

پیاز خرد كرده 1 عدد کوچک

 

سیر 2 حبه

 

زنجفیل رنده كرده 1 قاشق سوپخوری

 

آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

تخم گشنیز آسیاب كرده 3 قاشق چایخوری

 

زیره آسیاب كرده 3 قاشق چایخوری

 

ادویه گرام‌ماسالا 3 قاشق چایخوری

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

پودر كاری 1 قاشق سوپخوری

 

ماست 90 گرم

 

فیله مرغ مكعبی خرد كرده 750 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

پیاز، سیر، زنجفیل، آبلیمو، پوست لیمو، تخم گشنیز، زیره و ادویه گرام‌ماسالا را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد کاملا نرم شوند.

آن‌گاه این مخلوط را همراه با نمك و پودر كاری به ماست بیفزائید و مخلوط كنید. حالا 4-5 تكه مرغ را به هر سیخ چوبی بکشید و آن‌ها را یک شب درون سس فراهم کرده بخوابانید و در یخچال نگه دارید. اكنون مرغ تیکا را زیر گریل فر برشته کنید.   

 

برچسب ها: مرغ تیکاخوراک مرغ تندمرغ ادویه ایآشپزی با مرغمرغ تعداد بازديد: 1790 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است