Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 06:21

پیتزای گوجه‌فرنگی برشته با چیلی

پیتزای گوجه‌فرنگی برشته با چیلی

shooroshirin6

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

 گوجه فرنگی 600 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك دوم قاشق چایخوری

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سیر 3 حبه

 

فلفل قرمز تند، ریز خرد كرده یك و یك دوم قاشق چایخوری

 

پنیر موزارلای رنده شده دالیا  150 گرم

 

زیتون خرد كرده 16 عدد

 

برگ‌ریحان خردكرده برای تزئین1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

 

پودر مایه خمیر 7 گرم

 

شكر یك چهارم قاشق چایخوری

 

آب ولرم  80 میلی لیتر (یك سوم پیمانه)

 

آرد 375 گرم

 

نمك سه چهارم قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

 

آب (اضافی) 185 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوجه‌فرنگی‌ها را دو نیم كنید، دانه‌هایش را درآورید و در سینی فر بچینید. آن‌گاه رویشان روغن زیتون و نمك بپاشید و سینی را در فر گرم كرده با دمای 150درجه سانتیگراد بگذارید و گوجه‌فرنگی‌ها را به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

حالا پیاز و سیر را بیفزائید و 45 دقیقه دیگر، در فر نگه دارید تا گوجه‌فرنگی‌ها كاملا برشته شود. حالا پوست سیر را بگیرید و همینكه این مخلوط كمی خنك شد، آن را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنید. حالا خمیر پیتزا را فراهم كنید و آن را 4 قسمت نمائید.

سپس هر قسمت را با وردنه به قطر تقریبی 16 سانتیمتر باز كنید و در سینی چربكرده قرار دهید. اكنون چیلی و مخلوط پوره گوجه‌فرنگی را روی خمیر‌ها بریزید. به‌ گونه‌ایكه در حدود یك سانتیمتر از لبه‌های خمیر، خالی بماند.

اینك پنیر موزارلای دالیا را روی پیتزا بپاشید و زیتون را نیز بیفزائید. آن‌گاه پیتزا را به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید. حالا پیتزا را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بگذارید و با ریحان بیارائید. 

روش تهیه خمیر پیتزا: مایه‌خمیر، شكر، آب ولرم و 30گرم از آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود.

سپس باقیمانده آرد ، نمك، روغن زیتون و آب (اضافی) را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و لطیف شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

 

برچسب ها: پیتزای گوجه‌فرنگی برشته با چیلیپیتزای گوجه فرنگیپیتزای چیلیپیتزای تندپیتزا تعداد بازديد: 1666 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است