Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 25 خرداد 1403 - 11:00

ساندویچ مرغ و بادام

ساندویچ مرغ و بادام

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 سینه مرغ پخته و چرخکرده  2 پیمانه

 

 بادام تست شده و پودر کرده 1 پیمانه

 

جعفری ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری

 

سس مایونز 3-4 قاشق سوپخوری

 

نمک و فلفل به میزان لازم

 

نان گرد 8 عدد کوچک

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

سینه مرغ، پودر بادام، جعفری، سس مایونز، نمک و فلفل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه در کنار نان‌ها شکافی ایجاد کنید.

حالا هربار یک قاشق از مواد فراهم کرده را درون نان‌ها قرار دهید. اینک ساندویچ‌های پر شده را تا هنگام مصرف در یخچال قرار دهید.

 

برچسب ها: ساندویچساندویچ مرغساندویچ مرغ و بادامساندویچ بادامیانواع غذای فوری تعداد بازديد: 1398 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است