Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 13:33

راویولی امیلیارومانیا

راویولی امیلیارومانیا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 - 8 نفر

 

كره 25 گرم

 

گوشت مرغ یا بوقلمون چرخكرده 250 گرم

 

رزماری  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آویشن  1 قاشق چایخوری

 

جوز هندی  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آب مرغ  250 میلی‌لیتر

 

سوسیس ریز خرد كرده  90 گرم

 

پنیر پارمسان  4 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 1 عدد

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

آب مرغ  2 لیتر

 

مواد لازم برای تهیه پاستای تخم‌مرغی

 

آرد  300 گرم

 

تخم مرغ درشت  3 عدد

 

نمك  یك دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

در تابه مناسبی، كره بریزید و روی اجاق آب كنید. گوشت، رزماری، آویشن و جوز هندی را بیفزائید و تفت دهید. نمك و فلفل را بیفزائید و آب مرغ را به آن اضافه نمائید، صبر كنید تا گوشت بپزد و آبش كاملاً كشیده شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید.

حالا سوسیس، پنیر و تخم مرغ را به گوشت بیفزائید و كاملاً مخلوط كنید.

خمیر پاستا را به ابعاد 90/54یا 50/100 ببرید و با قالب گرد به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید. اینك از مواد گوشتی، 1 قاشق چایخوری در مركز هر دایره قرار دهید. لبه‌های هر دایره را با آب كمی نمناك كنید و یك دایره دیگر روی آن قرار دهید، حالا با دست لبه‌ها را به هم بچسبانید، روی آن‌ها قدری آرد الك كنید تا به هم نچسبند.

آب مرغ (2 لیتر) را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. راویولی‌ها را بیفزائید و 4 تا 5 دقیقه بجوشانید. در صورت لزوم نمك و فلفل اضافه كنید. در هنگام پذیرائی، پنیر پارمسان را بیفزائید، در ظرف مناسبی بریزید و میل نمائید.

روش تهیه پاستای تخم مرغی

آرد را در كاسه مناسبی بریزید، وسط آن را گود كنید، تخم مرغ و نمك در وسط آن بریزید و با دست به آرامی مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. حالا آن را كمی ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

یادآوری: از كاسه دستگاه غذاساز هم می‌توانید برای تهیه این خمیر استفاده كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیراویولیراویولی امیلیارومانیاامیلیارومانیاآموزش راویولیتهیه راویولیمواد لازم راویولی تعداد بازديد: 1907 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است