Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 6 مهر 1399 - 11:41

كوفته سیب زمینی

كوفته سیب زمینی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

سیب‌زمینی پخته و پوره كرده 2 عدد درشت

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

پنیر گودای رنده كرده 60 گرم

 

جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

 

آرد 50 گرم

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

كورن‌فلكس 50 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سورو چاووشی

 

پوره‌ی سیب‌زمینی، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.

آن‌گاه هر بار به اندازه‌ی یك نارنگی كوچك از آن بردارید و در دست پهن كنید.

سپس اندكی از مخلوط پنیر و جعفری میانشان بگذارید و به شكل توپ درآورید.

حالا كوفته‌ها را ابتدا در آرد و تخم‌مرغ و بعد در كورن‌فلكس بغلتانید و در روغن داغ سرخ كنید.

اكنون كوفته‌ها را در دیس مناسبی بچینید و با سبزی دلخواهتان مثل شوید، جعفری و پیازچه بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش کوفتهآشپزی با سیب زمینیانواع کوفتهغذا با سیب زمینیكوفته سیب زمینیدستور تهیه کوفته تعداد بازديد: 830 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است