Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 مهر 1399 - 12:10

سمبوسه قارچ

سمبوسه قارچ

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

كره 60 گرم

 

پیاز خردكرده  1 عدد درشت

 

قارچ ورقه‌ای خردكرده 500 گرم

 

پنیر پارمسان رنده كرده 100 گرم

 

خرده نان 25 گرم

 

پنیر خامه‌ای 150 گرم

 

كره‌ آبكرده (اضافی) 100 گرم

 

خمیر فیلو 6 ورق

 

گروه آشپزی

 

نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق آب كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا قارچ و باقیمانده‌ كره را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا آب قارچ كشیده شود.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و پنیرپارمسان، خرده نان و پنیر خامه‌ای را به مواد بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی خمیرهای فیلو كره (اضافی) بمالید و دو تا دو تا روی هم بگذارید و به ابعاد 10×21 سانتیمتر ببرید.

آن‌گاه روی هر خمیر یك قاشق سوپخوری از مواد فراهم كرده بریزید و به شكل مثلث، مانند سمبوسه بپیچید. سمبوسه‌ها را در سینی بچینید و 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند بپزید.

برچسب ها: آشپزی با قارچآموزش سمبوسهانواع سمبوسهسمبوسه قارچطرز تهیه سمبوسهمواد اولیه سمبوسهسمبوسه تعداد بازديد: 990 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است