Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 11:46

كروكت سیب‌زمینی و میگو

كروكت سیب‌زمینی و میگو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری

میگوی پاك كرده  500 گرم

پیاز خرد كرده 1 عدد

سیر له كرده  2 حبه

نمك  یك‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه یك‌هشتم قاشق چایخوری

سیب‌زمینی پوره كرده  50 گرم

پنیر چدار یا گودای رنده كرده 40 گرم

تخم‌مرغ همزده  2 عدد درشت

خرده نان 225 گرم

سس مایونز  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

سس گوجه‌فرنگی  1 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم گرم كنید. آن‌گاه میگو، پیاز، سیر، نمك و فلفل را بیفزائید و 3 دقیقه، تفت دهید تا میگو بپزد و صورتی رنگ شود. حالا این مخلوط را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و خرد كنید.

سپس پوره سیب‌‍‌زمینی و پنیر را به آن بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن كنید تا مایة صاف و یكدستی حاصل شود. اكنون هر بار به اندازه 2 قاشق سوپخوری از مایه فراهم كرده، بردارید و به شكل تخم‌مرغ درآورید. حال كروكت‌ها را ابتدا در تخم‌‌مرغ همزده و سپس در خرده نان بغلتانید.

آن‌گاه به میزان كافی روغن مخصوص سرخ‌كردن، در تابه بریزید و روی اجاق ‌داغ كنید. كروكت‌ها را در روغن سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس سس مایونز و سس گوجه‌فرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

حالا كروكت‌ها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس فراهم كرده میل كنید.

 

برچسب ها: آشپزي با ميگوكروكت سیب‌زمینی و میگوآموزش كروكتروش تهيه كروكت سيب زمينيروش تهيه كروكت تعداد بازديد: 1498 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است