Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:34

لَحم لبنانی

لَحم لبنانی

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6نفر

گوشت گوسفندي چرخكرده...................... 600 گرم

جعفري خردكرده ................يك‌دوم پيمانه

بهارات................. 1 قاشق چايخوري

نمك و فلفل.................. به ميزان لازم

روش‌تهیه

گوشت، جعفري، بهارات، نمك و فلفل را در كاسه مناسبي بريزيد و خوب ورز دهيد. آن‌گاه رويش را بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال نگه داريد. حالا هر بار به اندازه 100‌گرم از مايه برداريد و به سيخ بكشيد. اينك سيخ‌ها را روي آتش كباب كنيد و براي پذيرايي در ديس مناسبي بگذاريد و به دلخواه بيارائيد.

يادآوري: بهارات تركيبي شامل: فلفل سياه، زيره، تخم‌ گشنيز، ميخك، جوز هندي، دارچين و هل است.

برچسب ها: آموزش آشپزیکبابلَحم لبنانیطرز تهیه لَحم لبنانی تعداد بازديد: 531 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است