Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 مرداد 1396 - 23:16

كوكوی گوجه‌فرنگی و قارچ

كوكوی گوجه‌فرنگی و قارچ

shooroshirin1

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

كره 30 گرم

 

قارچ ورقه‌ای خرد كرده 200 گرم

 

گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

پنیر چدار یا گودای رنده كرده 75 گرم

 

برگ جعفری خرد كرده 20 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – منیژه غفوری

 

گریل فر را روشن كنید و تابه‌ مناسبی را روی اجاق قرار دهید. آن‌گاه 20 گرم از كره را در تابه‌ بریزید تا آب شود. قارچ و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 3-4 دقیقه، تفت دهید تا نرم شوند.

سپس تخم‌مرغ‌ها را همراه با یك قاشق سوپخوری آب، در كاسه‌ مناسبی بریزید و پنیر، جعفری، مخلوط قارچ و گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید. حالا باقیمانده‌ كره را در تابه‌ دیگری به قطر 23 سانتیمتر بریزید و روی اجاق آب كنید.

اكنون مایه‌ فراهم كرده را در تابه بریزید و 5-6 دقیقه، كوكو را بپزید تا زیرش طلائی‌رنگ شود و قدری ببندد. سپس تابه را 3-4 دقیقه زیر گریل فر قرار دهید تا رویش نیز طلائی رنگ شود. اكنون كوكو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: آشپزی با قارچانواع کوکومواد اولیه کوکوطرز تهیه کوکوکوکوکوکو با قارچکوکو با گوجه تعداد بازديد: 309 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است