Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 08:24

خوراک زبان آلمانی

خوراک زبان آلمانی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

زبان گوساله...................... 1 عدد

برگ‌بو.................. 2 عدد

آب.................... مقداری که روی زبان را بگیرد

نمک و فلفل....................... به مقدار لازم

کرفس، درشت‌خردشده................... 1 شاخه

سیر، درشت‌خردشده...................1 حبه

هویج، درشت‌خردشده...................... 1 عدد

رب................... 1 قاشق چای‌خوری

عسل...................... 1 قاشق چای‌خوری

سس تاباسکو......................... 2 قاشق چای‌خوری

 

مواد خمیر زبان

مایه خمیر ترش........................... 1 قاشق سوپ‌خوری

شکر................... 1 قاشق چای‌خوری

آب ولرم .......................(38 درجه) یک‌دوم پیمانه

شیر ولرم.................... 1 پیمانه

روغن مایع.................... یک‌چهارم پیمانه

نمک....................... 1 قاشق چای‌خوری

آرد................. به مقدار لازم

تخم‌مرغ برای رومال........... 1 عدد

 

مواد سس زبان:

پیاز کوچک، خلالی‌شده......................... 1 عدد

قارچ اسلایس‌شده...................... 100 گرم

رب...................... 1 قاشق سوپ‌خوری

استاک زبان........................ 1 پیمانه

زعفران آب‌کرده..................... 1 قاشق چای‌خوری

سرکه سفید........................ 1 قاشق سوپ‌خوری

نمک.................. به مقدار لازم

سس تند........................ 2 قاشق چای‌خوری

جعفری خردشده....................... 1 قاشق سوپ‌خوری

روش‌تهیه

طرز تهیه زبان:

زبان را تمیز کرده و غده‌های اطراف آن را بگیرید و بعد با برس روی آن را تمیز کرده و سپس بشویید. زبان را داخل قابلمه حاوی آب در حال جوش انداخته و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد، سپس آب‌کش کرده و دوباره آب بریزید و همه مواد را افزوده و حدود 3 تا 5 ساعت بپزید. بعد از پخت صبر کنید تا کاملاً سرد شود و بعد پوست زبان را بکنید.

طرز تهیه خمیر زبان:

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسه ریخته و درِ آن را بگذارید و 15 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا وربیاید. در کاسه‌ای بزرگ مایه خمیر ورآمده، شیر ولرم، روغن مایع و نمک را مخلوط کنید، آرد را کم‌کم اضافه کرده و خمیر را ورز دهید (حدود 15 دقیقه) تا زمانی که به دست نچسبد، در آخر کمی با روغن مایع دست‌تان را چرب کنید و خمیر را گرد کرده و در کاسه بگذارید و آرد بپاشید و با پارچه روی ظرف را پوشانده و در محیط گرم یک ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را دوباره کمی ورز داده و با وردنه به قطر 5/0 سانتی‌متر پهن کنید، سپس زبان را لای خمیر گذاشته و بقیه خمیر را با کاتر برگ یا هر کاتر دیگری برش بزنید و کمی با دست مرطوب کرده و روی خمیر بگذارید. نیم ساعت دیگر در دمای آشپزخانه به خمیر استراحت دهید، سپس تخم‌مرغ را با چنگال زده و با قلم‌مو روی خمیر بزنید، خمیر را به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پخته و طلایی شود، سپس خارج کرده و زبان را در ظرفی که سس ریخته‌اید قرار دهید.

طرز تهیه سس:

پیاز را تفت دهید، قارچ را افزوده و سرخ کنید، سپس رب را اضافه کرده و تفت دهید و بعد استاک، زعفران، سرکه، نمک و سس تند را افزوده و درِ قابلمه را ببندید و 5 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید، در آخر جعفری را اضافه کنید.

نکته:

مقصود از استاک زبان همان آبی است که از پختن زبان باقی مانده است.

برچسب ها: خوراکطرز تهیهخوراک زبانخوراک زبان آلمانی تعداد بازديد: 318 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است