Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 00:28

خوراک کته برنج

خوراک کته برنج

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

پیاز متوسط...........................1 عدد

روغن................یک‌چهارم پیمانه

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه...................به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی................2 قاشق سوپخوری

برنج کته....................3 پیمانه

سبزی معطر(ترجیحاً: مرزه، ترخون، نعناع، شوید، گشنیز، ریحان)....................مجموعاً 1 پیمانه

اسفناج ساطوری نسبتاً متوسط......................1 پیمانه

شوید تازه ساطوری نسبتاً متوسط..............1 پیمانه

لیموی تازه...................1 عدد

سس کچاپ شیرین یا تند......................یک‌چهارم پیمانه

روغن زیتون......................2 قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

قابلمه را گرم کرده و پیاز را اضافه کنید تا آبش گرفته شود، بعد روغن را اضافه کرده و کمی که تفت خورد، ادویه‌ها و رب گوجه را بیفزائید. سبزی‌ها را مرحله‌ای اضافه کرده بعد برنج کته را که از قبل آماده کرده‌اید اضافه کرده و تفت سریع دهید این غذا غذای نسبتاً سفتی می‌باشد. غذ را در ظرفی کشیده و با یک ساقه شوید، گوجه مینیاتوری و یک اسلایس از لیموترش تزئین کرده و در آخر سر روغن زیتون را  به همه جای کته داده تا براق شود.

برچسب ها: خوراکطرز تهیه خوراکخوراک کته برنج تعداد بازديد: 325 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است