Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:10

خورش قارچ و گردو

خورش  قارچ و گردو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گردوی آسیاب کرده 200 گرم

آب  2 پیمانه (500  میلی‌لیتر)

رب گوجه‌فرنگی  1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل  به میزان لازم

پیاز ریز خرد کرده  2 عدد متوسط

روغن زیتون      یک‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

قارچ قهوه‌ای خرد کرده  300 گرم

سس سویا  4 قاشق سوپخوری

شکر  یک قاشق چایخوری

آبلیموی تازه  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - فرخناز حاتمی

گردو، آب، رب گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل را در قابلمه مناسبی بریزید و آن‌را روی حرارت ملایم یک و نیم ساعت  بپزید.

آن‌گاه پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و سرخ کنید تا سبک شود. حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید.

سپس سس سویا را بیفزائید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. اینک مواد فراهم کرده را به سس گردو افزوده و مخلوط کنید.

حالا شکر و آبلیمو را بیفزائید و به مدت 30 دقیقه دیگر خورش را با حرارت ملایم بپزید.

اکنون برای پذیرائی خورش را در ظرف مناسبی بکشید و آن را به همراه چلو سرو نمائید.

تعداد بازديد: 2705 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است